TCR NL

Dé partner voor Ground Support Equipment 

Het logistieke proces op luchthavens is zeer complex. Met onze machines hebben wij op de achtergrond één van de belangrijkste aandelen in het transporteren van mensen, bagage en overige goederen.  

Trailer Construction & Repairing Nederland (TCR NL) 

In 1984 startte een Belgische ondernemer TCR in de buurt van Brussel. De organisatie richtte zich op het ontwerpen, produceren en onderhouden van niet-gemotoriseerde voertuigen. Al snel groeide TCR en na een aantal overnames zette het in 1999 de huidige koers in. Inmiddels vind je TCR op meer dan 100 luchthavens, heeft het meer dan 800 medewerkers en is actief in 15 landen. TCR NL werd opgericht op 1 april 1996 en bestaat daarmee inmiddels 25 jaar.

Veel meer dan een verhuurbedrijf 

Onze klanten bestaan uit grote logistieke organisaties (afhandelaars) en luchtvaartmaatschappijen. Denk hierbij aan DNATA, Menzies, Swissport, Air France KLM en United Airlines. Wij kunnen op het gebied van GSE in alle facetten ontzorgen. Zo kunnen wij naast de verhuur en lease van onze voertuigen ook wagenparken beheren, financieringen aanbieden en ondersteunen bij onderhoud van het eigen wagenpark.  

Wij zijn altijd in beweging. Kun jij die dynamiek aan? 

TCR is wereldwijd actief en is toonaangevend op het gebied van GSE. Een betere indruk over onze gehele organisatie? 

Bekijk onze corporate video 

Neem contact op met onze human resource afdeling

HR Operations Manager Lotte van Diesen

HR Assistant Imke Lataster of Lydia Malipaard


– via e-mail hr.nl@tcr-group.com
– of telefoon +31 (0) 20 654 1121


General Manager: Erik de Harder

Tel : +31 (0)20 654 1111
Adres: Folkstoneweg 100
1118 LN Schiphol Zuidoost

Opgericht: 1 april 1996
80+ medewerkers
Beheer: +- 1500 GSE Units
Workshop op Schiphol Amsterdam Airport, ondersteuning Maastricht Aachen Airport en Rotterdam Airport

Corporate Website: www.tcr-group.com

 

TCR Groep

TCR is wereldleider in verhuur en onderhoud van voertuigen voor ondersteuning in de luchtvaart. Wij zorgen ervoor dat grote logistieke organisaties en luchtvaartmaatschappijen steeds beschikken over de beste voertuigen. Van België tot Australië. Van bagagedrager tot vliegtuigtrekker. Dankzij de grote verscheidenheid aan machines en klanten, biedt TCR dé baan voor mensen die houden van een uitdaging en willen werken op de luchthaven. TCR NEDERLAND BV is het Nederlandse filiaal van TCR GROUP dat een breed netwerk van 20 landen omvat, 130 luchthavens, 1.300 werknemers en +30.000 eenheden aan uitrusting beheert.

Onze waarden zijn onze kracht!

Passie

De drijvende kracht van TCR zijn de gepassioneerde medewerkers. Ons werk is onze hobby. Samen, als één sterk team van experten, realiseren wij grootse dingen. We streven allemaal naar hetzelfde doel: dag na dag een uitstekende service bieden aan al onze klanten op en rond de luchthaven. Ons enthousiasme en onze drive om altijd meer en beter te willen, maakt het verschil.

Verantwoordelijkheid

Experten nemen verantwoordelijkheid voor hun daden. Elke medewerker is een expert in zijn vakgebied. Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We bewaken de kwaliteit van ons werk, altijd en overal. Bij TCR zoeken we altijd naar oplossingen en zorgen we voor een stimulerende werkomgeving waarin onze medewerkers optimaal kunnen presteren. Bij ons kan je uitgroeien tot expert in je vakgebied.

Integriteit

Onze waarden zijn onze kracht. TCR is een fijne werkplaats voor collega’s, waar we iedereen met vertrouwen en respect We zijn er altijd voor elkaar, met een glimlach, een luisterend oor of een helpende hand waar nodig. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen zich goed voelt. Bij TCR geloven we dat tevreden werknemers beter presteren. Bij TCR is werken op de luchthaven nog fijner.

Openheid

Wij zijn ondernemers met een pragmatische aanpak. We inspireren elkaar en gebruiken onze creativiteit om oplossingen te bedenken. Als er problemen zijn, dan praten we erover. We staan open voor verandering en vernieuwing en zijn altijd bereid om van elkaar te leren. Er is ruimte voor ieders ideeën en ambities. Expert zijn we immers allemaal.

Wat is GSE?

GSE / Ground Support Equipment is de overkoepelende term voor alle voertuigen op de luchthaven die zich op het platform tussen de vliegtuigen bevinden. Deze voertuigen helpen bij de logistieke service tussen twee vluchten. Het materiaal ondersteunt passagiers bij in- en uitstappen, zorgt ervoor dat bagage snel kan worden geladen en gelost en dat het vliegtuig achteruit wordt geduwd van de gate.

Bij TCR dragen we zorg voor onze werknemers

Waken over hun gezondheid en veiligheid is dan ook onze absolute topprioriteit.
We hebben 5 veiligheidsprincipes gedefinieerd die in het DNA van elke TCR-medewerker moet zitten.
Deze principes zijn de hoekstenen waarop we bouwen binnen de TCR-cultuur om onze doelstelling “Zero Harm” te bereiken.